Bakverhalen Angelique Rotterdam

Over Angelique

"Smaak als herinnering, patisserie als kunst."

Al vroeg zat de liefde voor patisserie er in. Als klein meisje stond ik al bij mijn moeder in de keuken te koken en te bakken. Een van de eerste dingen die ik bakte waren waarschijnlijk simpele zandkoekjes. Langzaamaan groeide dat uit naar steeds meer zoetigheid en lekkers. Oma vertelde altijd verhalen over de banketbakkerij van haar ouders. Dus dat bakken zit wel in de familie. Aan bakken en eten heb ik de meest waardevolle herinneringen. Smaken brengen herinneringen tot leven of ze vertellen juist een nieuw verhaal. Daarom zijn mijn bruidstaarten uniek en compleet op maat gemaakt. 



Over Bakverhalen

"Van kunst tot patisserie – elke taart maakt verhaal."

Bakverhalen begon als een blog, een plek waar passie voor bakken en verhalen samenkwamen. Tijdens mijn studie aan de kunstacademie ontwikkelde ik mijn creatieve visie, maar uiteindelijk bracht mijn liefde voor patisserie me naar de keukens van het Kurhaus Hotel in Scheveningen en Creme de la Creme. Daar groeide de droom om iets eigens te creëren – een plek waar kunst en patisserie samenkomen in unieke, op maat gemaakte bruidstaarten.

In 2016 werd Bakverhalen een cake studio en sinds 2018 ligt de focus volledig op bruiloften: verfijnde bruidstaarten, exclusieve sweets en elegante zoete bedankjes. Elk ontwerp is een combinatie van design, vakmanschap en bijzondere smaken, gecreëerd met de beste en meest verse ingrediënten.


Bakverhalen is preferred partner bij exclusieve locaties zoals
Parc Broekhuizen, West-Indisch Huis, The Dylan, Landgoed te Werve en Kasteel de Hooge Vuursche. Vanuit onze studio in Rotterdam leveren we door het hele land en daarbuiten – waar jullie liefde ook wordt gevierd.

Op ons blog blijven de verhalen bestaan, want elke taart begint met een verhaal. Wat wordt dat van jullie?

Bakverhalen Bruidstaart Caketopper